La moda de passarel·la s'instal·la al passeig de Gràcia per uns dies

La marca Mango exposa del 24 de maig a l'1 de juny, al passeig de Gràcia, les col·leccions dels deu candidats als premis Mango Fashion Awards.

Dilluns 21 Maig 2012

La marca Mango exposa del 24 de maig a l'1 de juny, al passeig de Gràcia, les col·leccions dels deu candidats als premis Mango Fashion Awards, la quarta edició dels quals se celebra amb la presència de dissenyadors destacats.

El proper dia 30 de maig la marca Mango celebra la quarta edició dels Mango Fashion Awards, en què assistiran dissenyadors de la talla de Jean Paul Gaultier, Oscar de la Renta i Valentino Garavani.

El jurat, format per professionals del món de la moda, escollirà el guanyador d'entre les deu col·leccions finalistes, col·leccions candidates al guardó que podreu veure de prop al passeig de Gràcia del 24 de maig a l'1 de juny.

I és que durant aquest temps s'exposaran en aquest emblemàtic carrer de la ciutat, símbol del disseny i del modernisme. L'exposició consta de vint caixes de metacrilat amb un espai per a quatre maniquins cadascuna.

Cada col·lecció estarà formada per vuit looks, de manera que cada dissenyador n'utilitzarà dues.

Un premi per a joves dissenyadors internacionals

Els premis Mango Fashion Awards ofereixen als joves dissenyadors d'arreu del món l'oportunitat de participar en un concurs internacional de disseny de moda.

El concurs, que se celebra cada divuit mesos, té el suport de cinc de les escoles de disseny més importants d'Europa: Central Saint Martins School of Art and Design (Londres), l'Escola Superior de Disseny de Barcelona, l'Institut Français de la Mode (París), l'Instituto Marangoni (Milà-París-Londres) i la Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen (Anvers).

L'objectiu d'aquest esdeveniment és que els joves dissenyadors tinguin accés a una plataforma mediàtica i l'oportunitat de comercialitzar les seves col·leccions.

Ranking de Notícies